Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ostamme hyväkuntoista kodin tavaraa!

Ostamme käteisellä hyväkuntoista kodin käyttötavaraa, kuten kotimaisia astioita, -lasitavaraa, design lasia ja keramiikkaa, Arabia ja Kupittaan Saven kukkaruukkuja, vanhoja leluja, figuureita, valaisimia, ranne- ja taskukelloja, militariaa, ansiomerkkejä ym. ym. tarjoa!  

Tällä hetkellä etsimme esimerkiksi Esteri Tomulan kahvikuppeja ja olemme kiinnostuneita erityisesti Flora, Katrilli, Krokus, Valmu -sarjan kahviastioista!  

Emme osta isoja esineitä, kuten isoja huonekaluja, tauluja tai kodinkoneita.


Teemme myös kuolinpesien arviointikäyntejä, neuvomme tavaroiden kierrätyksessä sekä tarvittaessa teemme kuolinpesien tyhjennyksiä - Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä, kun tarvitset kuolinpesän tyhjennystä tai olet muuttamassa, siivoamassa kaappeja, varastoa tai ullakkoa ja haluat päästä helposti eroon vanhoista tavaroista. 

Haemme isot tavaraerät suoraan kotoa Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen alueelta sekä PK-seudulta esimerkiksiAkaa, Forssa, Huittinen, Humppila, Hämeenlinna, Jokioinen, Karkkila, Kokemäki, Loimaa, Loppi, Nummela, Riihimäki, Salo, Somero, Tammela, Tampere, Turku, Vihti, Helsinki, Espoo, Vantaa.

Voit tuoda myös pienemmän erän sovittuna ajankohtana myymäläämme osoitteessa Kartanonkatu 12, Forssa. 

YHTEYSTIETOMME on sähköposti pusurinpuoti@gmail.com, puhelin 0451370060/Jammu Mattila