Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ostamme irtaimistoja, kuolinpesiä ja muita tavara eriä!

Pusurinpuoti on vuonna 2013 perustettu perheyritys.  Ostamme kaikenlaista hyväkuntoista kodin käyttötavaraa, kuten kotimaisia astioita, -lasitavaraa, design huonekaluja ja -tuotteita, pienhuonekaluja, kotimaisia tauluja, Arabian ja Kupittaan Saven kukkaruukkuja, aterimia, vanhoja leluja, figuureita, valaisimia, ranne- ja taskukelloja, militariaa, ansiomerkkejä, hopeaa ja kultaa  ym. ym. tarjoa!

Maksamme ostetut tuotteet käteisellä tai asiakkaan halutessa myös pankkitilille Teemme kaikista kaupoista kuitin.

Emme osta yksittäisiä isoja esineitä, kuten isoja huonekaluja tai kodinkoneita.

Tällä hetkellä etsimme esimerkiksi Esteri Tomulan kahvikuppeja ja olemme kiinnostuneita erityisesti Flora, Katrilli, Krokus, Valmu -sarjan kahviastioista sekä Arabia Paju, Koralli ja Ruska-sarjan astioista! 

Kuolinpesät ostamme ja tyhjennämme sopimuksen mukaan. Ennen kuolinpesän tyhjennystä teemme paikanpäällä ilmaisen arvioinnin ostohinnasta. Tarvittaessa teemme myös loppusiivouksen. 

Ota yhteyttä myös, kun olet muuttamassa, siivoamassa kaappeja, varasto tai ullakkoa ja haluat päästä eroon vanhoista tavaroista. 

Haemme isot tavaraerät suoraan kotoa Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen alueelta sekä PK-seudulta esimerkiksiAkaa, Forssa, Huittinen, Humppila, Hämeenlinna, Jokioinen, Karkkila, Kokemäki, Loimaa, Loppi, Nummela, Riihimäki, Salo, Somero, Tammela, Tampere, Turku, Vihti, Helsinki, Espoo, Vantaa.

Voit tuoda myös pienemmän erän sovittuna ajankohtana myymäläämme osoitteessa Kartanonkatu 12, Forssa.

YHTEYSTIETOMME on sähköposti pusurinpuoti@gmail.com, puhelin 0451370060/Jammu Mattila.