Tuotehaku

Hakusana:
Tuoteryhmä:
Hintaluokka:-
Hae vain tarjouksessa olevista tuotteista
Arabia

Arabia

Arabian astioita, kannuja, kulhoja, seinälautasia ja figuureja eri vuosikymmeniltä 1900-luvun alusta aina 2000-luvulle. Tuotteita eri aikakausien Arabia leimoilla rotanhäntä, APA, AAA, piippuleima ja kruunuleimoilla.
Marimekko

Marimekko

Marimekko astioita, kahvikuppeja, lautasia, Mariskooleja ym.
Kahvi- ja teeastiat

Kahvi- ja teeastiat

Kotimaisia Arabia ja Kupittaan Saven kahvi- ja teekuppeja sekä ulkomaisia Lomonosov ja Bavaria kahvi- ja teekuppeja, sokerikkoja, kermakkoja, kahvi- ja teekannuja ja muita kahviastioita.
Kannut, karahvit, pullot

Kannut, karahvit, pullot

Vanhoja kotimaisia Arabia ja Kupittaan Saven kannuja, maitokannuja, vesikannuja, kahvi- ja teekannuja. Lisäksi lasikannuja, kaatimia ja pulloja valmistaja Iittala, Humppila, Karhula, Nuutajärvi, Riihimäen lasi suunnittelijoilta Wirkkala, Sarpaneva, Aalto, Toikka, Aladin, Uosikkinen ym.
Lasit, lautaset, tarjoiluastiat

Lasit, lautaset, tarjoiluastiat

Iittala, Riihimäen lasi, Nuutajärvi, Karhulan lasi juomalaseja, viinilaseja, olutlaseja ja liköörilaseja suunnittelijoilta mm.Tapio Wirkkala, Timo Sarpaneva, Saara Hopea, Heikki Orvola, Kaj Frank, Valto Kokko sekä vanhoja Arabian ruoka- ja tarjoiluastioita ym.
Mauste-, jauho- ja säilytyspurkit

Mauste-, jauho- ja säilytyspurkit

Vanhoja kotimaisia mauste-, jauho- ja säilytyspurkkeja Arabia, Riihimäen lasi, Kupittaan Savi, Karhulan lasi, Nuutajärvi, Iittala, Kumela, Humppilan lasi ym. valmistajilta.
Maljakot

Maljakot

Vanhoja kotimaisia maljakoita Arabia, Kupittaan Savi, Iittala, Kumela, Riihimäen lasi, Nuutajärvi, Karhulan lasi, Humppilan lasi ym. ym.
Design, Figuurit & Lasilinnut

Design, Figuurit & Lasilinnut

Design & Figuurit tuoteryhmästä löytyy design ja taidelasia, vanhoja figuureja, lasilintuja ja patsaita laidasta laitaan valmistajina mm. Arabia, Kupittaan Savi, Iittala, Riihimäen lasi, Nuutajärvi ja Lomonosov, Oiva Toikka, Okki Laine
Kynttilänjalat, tuikkukulhot, tuhka-astiat

Kynttilänjalat, tuikkukulhot, tuhka-astiat

Kynttilänjalkoja, kynttelikköjä, tuikkukulhoja ja -alustoja, tuhka-astioita ym.
Aterimet ja kauhat

Aterimet ja kauhat

Vanhoja hopea, uushopea ja metalli aterimia, kauhoja, kakkulapioita, kahvilusikoita ym. Valmistajia Hackman, Sorsakoski, Fiskars, Kultakeskus ja suunnittelijoita mm. Tapio Wirkkala.
Hopea

Hopea

Tarjolla mm. hopeisia kynttilänjalkoja, hopea lusikoita, kahvilusikoita, kauhoja, aterimia ja kakkulapioita.
Kupittaan savi

Kupittaan savi

Kupittaan savi maljakoita, astioita, kuppeja, kulhoja, kaatimia, kannuja ja figuureja.
Kalevala korut

Kalevala korut

Käytettyjä Kalevala Koruja eri vuosikymmeniltä. Myynnissä on hyvä kuntoisia Kalevala Korun hopea ja pronssi kaulakoruja, rintakoruja, solkia, korvakoruja, sormuksia ym.
Pauliina Rundgren korut

Pauliina Rundgren korut

Kotimaiset Pauliina Rundgren korvakorut!
Korut ovat puuta ja lisäksi niissä on käytetty käsintehtyä emalointitekniikkaa.
Sopii myös nikkeliallergikoille ja roikkuvissa malleissa vaikiona lukittava hopeakoukku.
Muut korut

Muut korut

Mummolan aarteita ja vanhoja niin kotimaisia kuin ulkomaan koruja kuten hopea, pronssi, messinki rintakoruja, solkia, kaulakoruja, korvakoruja, sormuksia ym. ym.
Seinä- ja vuosilautaset

Seinä- ja vuosilautaset

Arabia seinälautaset ja vuosilautaset kuten Kalevala vuosilautaset, Esteri Tomulan ja Alariestolan seinälautasia
Sekalaisia aarteita

Sekalaisia aarteita

Sekalaisia aarteita tuoteryhmästä löydät vanhoja aarteita kuten apteekkivaakoja, kelloja, purkkeja ja purnukoita ym. mielenkiintoista.
Valaisimet

Valaisimet

Pöytävalaisimia, seinävalaisimia, lattiavalaisimia ym., valaisinmerkkejä esimerkiksi Aris, Valinte, Idman, Sario, Itsu, Tynell ym.
Vanhat lelut ja lasten astiat

Vanhat lelut ja lasten astiat

Vanhat lelut ja lasten astiat tuoteryhmästä löydät vanhoja peltiautoja ja -leluja, tinasotilaita sekä esim. Corgy, Matchbox ja Tootsie Toys metalliautoja. Lisäksi myynnissä on Arabian vanhoja lasten astioita.
Heljä Liukko-Sundström

Heljä Liukko-Sundström

Heljä Liukko-Sundtströmin tuotanto on alkanut jo 1960-luvulla Arabia tehtailla ja jatkunut viime vuosiin asti omalla ateljeella ja erityisesti ateljeen uniikki tuotteiden parissa.

Pusurinpuodista löytyy Heljä Liukko-Sundströmin tuotantoa eri vuosikymmeniltä kuten seinälaattoja, ikikukkia, kahvikuppeja..
Oiva Toikka

Oiva Toikka

Oiva Toikka (1931-2019) oli mielikuvituksellinen, rikas ja rohkea lasitaiteen suunnittelija, joka poikkesi poikkeaa pohjoismaisen muotoilun valtavirtauksista. Vuonna 1993 Oiva Toikalle myönnettiin taiteilijaprofessorin arvonimi. Hänen ansiolistansa on vaikuttava ja hän on luennoinut ympäri maailman..
Tapio Wirkkala

Tapio Wirkkala

Tapio Wirkkala on Suomen kansainvälisesti tunnetuin muotoilija jonka tuotanto kuuluu suomalaiseen arkipäivään. Tapio Wirkkala on suunnitellut mm. setelisarja, joka otettiin käyttöön 1955 ja oli käytössä vuoteen 1981.

Tapio Wirkkala oli monipuolinen taiteilija, joka työsti eri materiaaleja kuten puuta..
MYYDYT TUOTTEET

MYYDYT TUOTTEET

Pusurinpuoti.com verkkokaupasta myydyt- / loppuneet tuotteet.